joi, 28 octombrie 2010

C O M U N I C A T al Filialei 1 Bacau a SCMD privind activitatile desfasurate in data de 25 octombrie 2010, precum si cele din perioada imediat urmatoare

 
         Activitatile organizatorice ale filialei au cuprins toate obiectivele stabilite de catre conducerea centrala a sindicatului si punctul de vedere al camarazilor nostri exprimat la ultima sedinta.
       Membrii filialei noastre au participat la actiunile sindicale din Capitala la  Palatul Cotroceni, la pichetarea prefecturii cu inmanarea PETITIEI-MANIFEST,  precum si la depunerile de coroane la monumentul Eroilor romani din Cimitirul Central din municipiul Bacau.  Deasemenea, conducera filialei a participat timp de 2 ore la o emisiune locala TV in direct.
       Pe aceasta cale aducem multumirile noastre camarazilor care au participat la actiunile din Bucuresti, si la cele de pichetare si depunere de coroane de flori.
       Mentionam ca reactia opiniei publice bacaoane la emisiunea TV in direct a fost favorabila in totalitate.
        Deasemenea, subliniem faptul  ca suntem alaturi de camarazii  nostri ce sunt acum in spitale sau au necazuri mari familiale, dar care au tinut sa se exprime  ca sunt alaturi de noi in tot ceea ce facem.

        Pentru perioada imediat urmatoare, avand in vedere ca pe
26 noiembrie filiala aniverseaza un an de la infiintare si in scopul cresterii eficientei actiunilor filialei se impun urmatoarele masuri:
      - depunerea mandatului provizoriu de conducere de catre presedintele filialei;
      - o analiza pertinenta a activitatilor desfasurate de catre toti membrii filialei;
      - prezentarea proiectului de management al candidatilor la conducerea filialei  pentru perioada urmatoare;
      - alegerea noului presedinte al filialei conform proiectului de management aprobat.
Pentru aceasta solicitam ca la viitoarea sedinta din luna noiembrie un delegat al conducerii centrale sa participle la sedinta filialei de analiza si alegeri.
          
APRECIEM ca in actuala  etapa este necesar ca activitatea juridica si mediatica sa ramana  pe primul plan atat la nivel central cat si la nivel local, reprezentarea noastra sa se faca de mai multe voci, in toate mediile.

 Se impune o imbunatatire imediata a comunicarii organizationale pe verticala a sindicatului nostru.


Informam conducerea centrala ca presedintele filialei si-a anuntat demisia in cadrul sedintei din data de 15.10.2010, depunerea mandatului urmand a se produce efectiv la prima sedinta a filialei din luna noiembrie a.c. 

    


    BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 BACAU A SCMD