sâmbătă, 31 decembrie 2011

Ordonanta presedintiala

Ordonanta presedintiala - in atentia tuturor membrilor SCMD


Doamnelor si domnilor colegi,

Deoarece am constatat:

·        ca modelele noastre de contestatii publicate pe site-ul SCMD sunt preluate de toata lumea, inclusiv de slugile Puterii, care ne injura si care, odata ajunse la ananghie, nu au curajul sa ni se adreseze cinstit;
·        ca smecherii care vor totul de-a gata si nu sunt membri ai SCMD ne suna si incearca sa obtina si modelele de actiune in justitie care sunt proprietatea  avocatilor nostri;
·        reparatii vor fi dobandite nu de toata lumea, gratie actiunilor in instante ale SCMD, actiuni care merg pana la CEDO, ci numai de catre membrii SCMD,

in Comitetul Director s-a luat hotararea ca modelul de ordonanta presedintiala, pe care il vor depune la tribunal numai membrii SCMD, dupa deschiderea proceselor pe revizuire, precum si pasii de urmat in acesta chestiune, vizand ca obiectiv inghetarea pensiilor la nivelul lunii decembrie 2011, pana la finalizarea definitiva a actiunii la CEDO, sa fie transmise numai presedintilor filialelor SCMD.

Membrii SCMD se vor adresa acestora pentru model si instructiuni, dupa 06.01.2012.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Catre natiunea romana

Catre natiunea romana
  
Doamnelor si domnilor, cetateni ai Romaniei,
Cu ocazia Anului Nou, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) va ureaza sa puteti alunga pentru o clipa grijile si necazurile, ca sa va bucurati in tihna de masa incropita pentru familiile dvs., de Revelion si de resturile pastrate pentru Sfantul Vasile si Sfantul Ion! Sa fiti suficient de tari apoi, incat sa nu puneti la inima si sa rezistati in clipa in care va veti reintoarce la realitate si veti constata marirea si inmultirea nejustificata a taxelor si impozitelor, impunerea la plata a oricarui act medical, desi cotizati, obligati fiind, la asigurarile de sanatate! Sa rezistati scaderii veniturilor, operatiune mascata de asa zisa “inghetare”, sa rezistati “regularizarilor”, scumpirilor si noului val de disponibilizari decis de guvernatorul subcoloniei Romania, Jeffrey Franks, si tuturor celorlalte masuri aplicate cu un dezgustator servilism de slugile asasinilor nostri economici, care constituie prin furt, masluiri de voturi, cumparari de suflete si incalcarea cotidiana a fiecarui articol al Constitutiei, actuala autoproclamata Putere politica a Romaniei!

Va rugam sa rezistati, in mod deosebit, cand veti plati prima intretinere din 2012, si sa nu le faceti pe plac, adica sa parasiti “pe cale naturala sistemul”. Fie ca vremea lamentarilor sa fie ingropata cu 2011, iar 2012 sa fie anul actiunii civice, hotarate, a natiunii romane pentru reintronarea democratiei si distrugerea in fasa a noii dictaturi de tip stalinist!

SCMD va lanseaza un apel la constientizare, la actiune hotarata in spiritul legislatiei europene, si in numele drepturilor sacre ale umanitatii. Pe data de 24 ianuarie 2012, SCMD va propune sa materializam indemnul la Unire al inaintasilor nostri, sa respingem hotarit indemnurile la solidaritate intre pagubasi si hoti, intre victime si calai, lansate in ultimii doi ani de actualul Guvern.

SCMD va asteapta organizat, ca reprezentanti ai societatilor, fundatiilor, uniunilor si sindicatelor din care faceti parte, sa veniti alaturi de organizatiile membre ale Consiliului National al Societatii Civile, semnatare ale Programului National de Actiune in 12 puncte numit PLATFORMA CIVICA, in Piata Victoriei, la vremea pranzului! Ne este foame de libertate, ne este sete de dreptate, este obligatoriu sa ne unim si sa realizam ceea ce ne propunem: supravietuirea noastra a tuturor, a natiunii romane, a statului numit Romania, adica a celor spoliati total si definitiv prin preconizata, de catre Putere, actiune  numita Marea Privatizare, adica, in realitate, Marea Spoliere!

Nu ne propunem sa va chemam la revolutii, pentru ca nu credem in posibilitatea ca o tara total infranta si ocupata sa-si poata reveni altfel decat prin recursul la inteligenta. Va informam ca jandarmii si politistii care ne-au pazit in cursul ultimilor doi ani, ca disponibilizati, sunt astazi membri ai SCMD! Si va  garantam ca cei care ne vor pazi pe 24 ianuarie, vor fi in randurile noastre dupa 1 martie.

Ne adunam pentru ca intreaga planeta sa stie ca in Romania exista vointa nationala, ca si in SUA sau Grecia, Rusia sau Ungaria, Marea Britanie sau Bulgaria, Germania si Franta sau Albania!

Ne adunam pentru a vota punctul nostru de vedere sub forma unei scrisori deschise catre popoarele lumii, care va fi inmanata ambasadelor si consulatelor de la Bucuresti si care se va intitula “VOINTA NATIUNII ROMANE”. Acest material va cuprinde explicit toate deraierile actualei Puteri de la democratia constitutionala, inclusiv tentativa de a impune vointei nationale vointa unei clici privilegiate, prin comasarea alegerilor si masluirea electronica a votului, subminarea economiei nationale, politica de genocid, inclusiv cultural, la care suntem supusi, transformarea statului in adversar al cetatenilor, ofensiva impotriva tuturor categoriilor socio-profesionale si a miscarii sindicale, distrugerea sistematica, pentru toate generatiile, a posibilitatii de afirmare profesionala si de supravietuire cel putin, daca nu de accedere la un trai decent, prin munca cinstita, etc.

Pentru ca actiunile noastre se desfasoara intotdeauna in spiritul Legii fundamentale pe care Puterea nu o respecta, va rugam ca, prin reprezentantii autorizati ai ONG-urilor si sindicatelor din care faceti parte, sa ne transmiteti, pana la data de 10.01.2012 (la telefoanele 0736600961, 0736600973, e-mail outbind://15-0000000001688D4E223D394F9598043D7E5291E984A8DB00/mc/compose?to=sindicatulmilitarilor@gmail.com sau fax 0318177371) problemele cu care va confruntati si care trebuie incluse in scrisoarea deschisa, numarul de delegati cu care doriti sa participati, in numele Unirii civice a natiunii romane, la mitingul din 24 ianuarie, alaturi de SCMD si aliatii din cadrul Consilului National al Societatii Civile. Avem nevoie de numarul exact de participanti, atat pentru a contracara propaganda mass media servila Puterii, care aplica in sens invers aritmetica domnisoarei Roberta Anastase la mitinguri, cat si pentru a evita obiectiile Puterii ca suntem mai multi decat s-a convenit la negocierile cu Primaria Municipiului Bucuresti si factorii de ordine publica. ONG-urile si sindicatele din tara se pot adresa direct filialelor SCMD din judete, care ne vor informa cu promptitudine. 

Mitingul va fi si un test pentru candidatul Sorin Oprescu la Primaria Capitalei: va executa ordinele Puterii de reprimare, demonstrand ca este ceea ce unii il acuza a fi, sau va actiona conform legii, in slujba democratiei si a poporului?

In pofida tentativelor Puterii de a elimina, prin cumparare sau amenintare de lideri, prin infiltrarea de sabotori sau interpretarea aberanta a legislatiei, orice manifestare publica ostila, SCMD si ceilalti componenti ai Consiliului National al Societatii Civile vor fi in Piata Victoriei, de Ziua Unirii. 

Manifestatia va constitui, in egala masura, un test si pentru actuala Opozitie, care se manifesta mai mult la televizor si deloc in strada, in sprijinul celor loviti de masurile Puterii, pe viata si pe sperantele carora se incearca, in exclusivitate, iesirea din criza. 

Intrucat, Consiliul National al Societatii Civile si-a propus sa se constituie intr-o masa de vot in masura sa anihileze orice tentativa de frauda, iar viitoarele alegeri sa fie cu adevarat expresia vointei nationale, manifestatia din 24 ianuarie va fi un test si pentru intreaga autoproclamata clasa politica. Domnii deputati, senatori, membri ai Guvernului, trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca sunt reprezentantii nostri, nu stapanii nostri si ai destinului nostru! Ca isi datoreaza cariera faptului ca noi ii investim pentru a duce la indeplinire programul nostru, al cetatenilor Romaniei, care prevede crearea nu distrugerea de locuri de munca, ieftinirea, nu scumpirea vietii, acces pentru toti la sanatate, invatamant, cultura, justitie, etc. Cu alte cuvinte, cine nu este un bun manager, indiferent de cat tupeu si cati bani are, din furt si frauda, nu are ce cauta in nici o functie de reprezentare a noastra, pentru ca in orice democratie reala, vointa poporului trebuie sa fie vointa politicului, cu atat mai mult cu cat este, in fapt, vointa lui Dumnezeu.

Doamnelor si domnilor, cetateni ai Romaniei,

Sa pasiti asadar cu bine peste pragul de An Nou si sa fiti, in numele Unirii, mai necesare decat niciodata pentru natiunea romana, alaturi de noi, la marea exprimare a Societatii Civile constiente din Romania, din 24 ianuarie 2012.
Libertatea si drepturile se cuceresc si se pastreaza prin lupta si vointa colectiva hotarata, de catre cei care vor sa-si traiasca viata ca cetateni demni, in libertate si respect, nu cersind si slugarind pe la curtile hotilor!

LA MULTI ANI! VA ASTEPTAM!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Mircea DOGARU

P.S.
Cetatenilor mai emotivi, care s-au lasat intoxicati de propaganda prezidentiala si uneperisto-militara, prin publicarea din “burta” a unor tabele stiintifico-fantastice privind cresterea inimaginabila a pensiilor militare in cazul a 92% dintre rezervisti, le comunicam spre linistire, ca asa cum am precizat in repetate randuri, la 92% dintre militari, politisti si urmasi, transformati ilegal in “asistati” ai statului, pensiile le scad catastrofal. Deciziile de revizuire in cazul celor care au fost mintiti ca vor avea cresteri semnificative de la 01.01.2012, au inceput sa soseasca. Cei in cauza va vor confirma direct, in strada, pe 24 ianuarie a.c. Cu atat mai raspicat cu cat Puterea este hotarata, si avem déjà dovezi, sa incalce si hotararile definitive si irevocabile ale instantelor de judecata. Solutia ramane una singura: asasinii natiunii romane trebuie trimisi acolo unde le este locul!

duminică, 25 decembrie 2011

Scrisoare deschisă poporului român

Scrisoare deschisă poporului român – Mesajul tăbliţelor de la Tărtăria

Scris de : Marin Neacșu     2011-12-20 08:36     34 comentarii
Popor român ,
Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, de Crăciun , odată pe an să îţi aminteşti cine  ai fost, cine eşti  şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi.
Eşti singurul popor european  care trăieşte încă acolo unde s-a născut. Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor.  O fi mult, o fi puţin, nu ştiu dar ştiu că eşti  unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte. De ce o laşi să facă asta,  când tu eşti singurul popor născut , crescut şi educat în graniţele sale ?
Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria, şi o recunosc toţi cei care  le-au studiat. Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se  semnează pe acest pământ. Scrierea sumeriană a apărut 1000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul. Cât timp o să te laşi neglijat ?
Ai fost singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii. Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi,  nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc. Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare. NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT. De ce te laşi dezbinat ?
Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului. Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii. Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria. Când îţi vei revendica drepturile ?
Din tine au apărut Eminescu, Enescu,  Brâncuşi, Gogu Constantinescu, Vuia, Vlaicu, Coandă, Petrache Poenaru, Nicolae Teclu,  Spiru Haret, Herman Oberth, Conrad Haas. Dar ce păcat, cei mai mulţi şi-au pus minţile sclipitoare în slujba altor ţări pentru că acasă nu i-a ascultat nimeni. De ce ai lăsat să se întâmple asta ?
Astăzi, popor român  pentru tine se rescrie istoria. Cum vrei să se facă asta ? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma ?
-          Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, domnitorul şi divăniţii nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult. Tu taci;
-          Astăzi , ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile tării, aceleaşi mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple visteriile străinilor de neam.Tu taci;
-          Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi. Tu taci;
-          Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa pentru că ţara lor nu are nevoie de ei. Câţi dintre ei sunt viitorii Brâncuşi, Coandă, Conrad Haas, te-ai gândit la asta ? Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală, ca să îi poată îndoi şi face figurine de plastilină din ei. Tu taci;
-          Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile. Tu taci;
-          Astăzi, parlamentul şi guvernul  ţării, divăniţii de azi, arendează pământurile  şi întreprinderile  “nerentabile “ la indicaţiile unor străini de neam cărora le cântă osanale, unor arendaşi străini, spunând că asta se numeşte privatizare. Pentru aceste arende, ei primesc peşcheşul iar ţara rămâne pe butuci. Tu taci;
-          Astăzi, urmele civilizaţiei străbunilor voştri sunt şterse pentru ca fii tăi să nu mai ştie niciodată cum au apărut ei pe acest pământ, cine le sunt strămoşii şi care le sunt meritele:
  1. Vechile situri arheologice sunt distruse, se construiesc şosele experimentale peste ele, Sarmisegetuza, Grădiştea, Munţii Buzăului, sunt vândute sub pretextul impulsionării turismului, unor privaţi care habar nu au că în pământul pe care îl calcă zace istoria ta încă nedescoperită. Tu taci;
  2. Elemente din tezaurul ţării sunt trimise “ la expoziţie“ în afara ţării şi uită să se mai întoarcă, iar cei ce le-au scos nu dau nici un răspuns, se fac că au uitat de ele. Tu taci;
  3. Arhivele tării sunt cedate printr-o lege a arhivelor străină de interesele naţionale, celor ce vor să scoată din mintea românilor ideea şi dovezile de unitate naţională.Tu taci ;
-          Slujbaşii ţării, căftăniţii vând la preţ de piatră seacă şi fier vechi bunurile realizate de tine, sub oblăduirea şefilor lor, împart banii, apoi sunt “judecaţi” de ochii lumii şi primesc pedepse cu suspendare, adică “mulţumesc, la revedere, te mai chemăm noi când avem nevoie de serviciile tale”. Tu taci ;
-          Oştirea ţării este batjocorită, decimată, dezarmată, pusă în slujba altora, copiii tăi mor pe pământuri străine iar Hatmanul Suprem vine în faţa ta şi spune că suntem într-o mare încurcătură, vom fi nevoiţi să împrumutăm avioane străine pentru a ne asigura siguranţa aeriană, de parcă asta s-a întâmplat peste noapte şi nu este urmarea politici sale dezastruoase , de parcă nimic din ceea ce se întâmpla românului azi nu i se datorează lui. Tu taci;
-          Dispar din instituţii ale statului arhive cu invenţii şi inovaţii de interes strategic privind cercetarea nucleară. Cei puşi să le păzească nu păţesc nimic, iar cei ce trebuie să investigheze  spun că nu e nimic deosebit. Tu taci;
-          Ţi se fură voturile iar comisia care trebuia să investigheze pe cei care au fost prinşi cu vot dublu, nu dă nici un răspuns deşi există dovezi că ai fost furat şi voinţa ta răsturnată.Tu taci;
-          În divan, se fură la 2-3 mâini, unii chiulesc alţii se fac că lucrează, iar alţii mânuiesc legile după bunul plac, în văzul tuturor şi nu li se întâmplă nimic. Tu taci;
-          Sistemul educaţional se reduce la bani, bani la înscriere, bani la examene, bani la absenţe, bani la promovare, bani la angajare, bani la reexaminare. Copiii tăi nu mai ştiu nici cum îi cheamă dacă nu se uită pe internet sau nu primesc un SMS. Tu taci;
-          Dacă te îmbolnăveşti , nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele , s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat sau deschis şi neînchis. Intri în spital pentru o unghie lovită şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai  la intrare. Tu taci;
-          Un copil de 15 ani, român sportiv, este bătut de colegii de echipă maghiari, pentru că e român , chiar de Ziua Naţională a României. Nu se întâmplă nimic. Ceva mai târziu, Hocheiştii Naţionalei României, ( de naţionalitate maghiară) la un meci cu selecţionata Ungariei tac când se intonează imnul României, dar cântă cu foc imnul Ungariei şi pe cel al ŢINUTULUI SECUIESC, imn care nu avea ce căuta la o manifestare oficială. Toţi tac. Tu taci;
-          Guvernanţii nu fac altceva decât să te jupoaie, îţi bagă mâna în buzunar şi îţi iau banii  pentru că eşti prea bogat în viziunea lor sau nu meriţi ce ai câştigat , iar ţara nu are bani. Se împrumută lăsându-te dator pe sute de ani fără să le pese ce vor face şi de unde vor plăti datoriile cei ce le vor urma.Tu taci;
-          Duşmanii tăi, cei ce vor să te vadă dispărut pentru a îţi lua locul, îţi impun ce să mănânci, ce să bei, ce medicamente să iei, fac experimente cu tine, te folosesc drept cobai cu avizul şi ajutorul trădătorilor din fruntea ţării,  care le aplică legile într-un Codex Alimentarius care te duce la pieire. Tu taci;
-          Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul. Tu taci;
-          Preşedintele ţării îşi exprimă oficial acordul de modificare a Constituţiei ţării, la cererea unor străini, care îşi urmăresc propriile interese, fără a consulta măcar parlamentul dar să mai te consulte pe tine . Tu taci ;
-          Un român plecat de acasă, descoperă peste hotare că ţara lui are de recuperat  o sumă mare de bani de la alt stat. Ce fac parlamentarii români? Refuză să investigheze cazul pentru că nu vor să îi supere pe cei ce îi ţin pe jilţuri fără să le pese de interesul naţiunii trădând jurământul făcut la investire. Tu taci;
Asta se întâmplă astăzi, popor român, şi tu taci. Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută. Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam.
Cât o să mai taci ? Trezeşte-te popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai  celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii. Acesta este mesajul nedescifrat până acum, al tăbliţelor de la Tărtăria!

miercuri, 14 decembrie 2011

SITUAŢIA DOSARELOR la 13.12.2011




SITUAŢIA DOSARELOR
aflate pe rolul instanţelor, la 13.12.2011


A.    Curtea de apel Bacău (recurs)

1.     D.2174/110/2011, privind pe ACHIŢEI ANA, termen judecare 16.01.2012, completul de judecată C6, ora 8,00;

2.     D.2175/110/2011, privind pe ABABEI ANDREI, termen judecare 09.01.2012, completul de judecată C5, ora 8,00;

3.     D.2204/110/2011, privind pe CIOFU FLORIN, termen judecare 18.01.2012, completul de judecată C15, ora 8,00;

4.     D.2205/110/2011, privind pe LUPU MIHAI, termen judecare 09.01.2012, completul de judecată C6, ora 8,00;

5.     D.2206/110/2011, privind pe TISESCU NICU VOLODIA, termen judecare 09.01.2012, completul de judecată C5, ora 8,00;

6.     D.2207/110/2011, privind pe ANGHELUŢĂ BRATU COSTICĂ, termen judecare 25.01.2012, completul de judecată C8, ora 8,00;

7.     D.2209/110/2011, privind pe TROCARU ADRIAN, termen judecare 23.01.2012, completul de judecată C6, ora 8,00;


        A. Tribunalul Bacău (fond)

1.    D.2203/110/2011, privind pe TUDOREANU ROMEU, Soluţie la 07.12.2011: amână pronunţarea pe data de 14.12.2011;

2.    D.2173/110/2011, privind pe ŢÎNŢARU LUCIAN, Soluţie la 07.12.2011: amână cauza, fără a se specifica data;




Lt.col.(r)
Gheorghe Munteanu



marți, 13 decembrie 2011

COMUNICATUL NR. 46 din 13.12.2011

marți, 13 decembrie 2011

COMUNICATUL NR. 46 din 13.12.2011


Prin Decizia nr.29 pronuntata in data de 12.12 a.c. in dosarul nr.29/2011,Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursurile in interesul legii declarate de procurorul general al parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si de Colegiile de conducere ale Curtilor de Apel Brasov, Cluj, Craiova si Galati privind aplicarea dispozitiilor Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor.

In aceasta situatie, oportunitatea si motivarea unor cereri de suspendare a deciziilor de revizuire pe calea ordonantei presedintiale in temeiul art. 581 Cod pr. civ., vor fi reconsiderate dupa motivarea deciziei susmentionate in termen maxim de 30 de zile de la pronuntare.

Alte precizari vor fi comunicate dupa luarea la cunostinta a motivarii deciziei.

CONSILIER JURIDIC,
Col. (r) Emilian PIELMUS

12.12.2011

Victorie definitiva!


Dictatura a fost zdrobita!

Incercarea Puterii de a forta incalcarea principiilor de drept , impotriva noastra, a SCMD, a esuat lamentabil. Baschetbalista a ratat aruncarea directa!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul in interesul legii, promovat de catre Kovesi, dupa cum urmeaza:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Biroul de Informare şi Relaţii Publice 

C  O  M  U  N  I  C  A  T

În şedinţa din 12 decembrie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul competent să judece recursul în interesul legii, legal constituit în fiecare dintre cauze, a soluţionat un număr de 2 recursuri în interesul legii, fiind pronunţate următoarele soluţii:

 Decizia nr.28 în dosarul nr. 27/2011.
Respinge, recursul în interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea interpretării şi aplicării unitare a dispoziţiilor art. 3201 alin.1 şi 7 din Codul de procedură penală, cu privire la momentul procesual până la care sunt aplicabile prevederile referitoare la procedura de judecată simplificată.
Obligatorie, potrivit art.4145 alin.4 din Codul de procedură penală.
            Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

Decizia nr.29 în dosarul nr. 29/2011.
Respinge recursurile în interesul legii declarate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de Colegiile de conducere ale Curţilor de Apel Braşov, Cluj, Craiova şi Galaţi privind aplicarea dispoziţiilor Legii nr.119/2010, raportat la art. 20 alin. (2) din Constituţie, art. 1 din Protocolul nr.1 adiţional la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi art. 14 din Convenţie, referitor la recalcularea pensiilor prevăzute de art.1 din lege.
Obligatorie, potrivit art.3307 alin.4 din Codul de procedură civilă.
            Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

După redactarea considerentelor şi semnarea deciziilor, acestea se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.


Purtător de cuvânt al
Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
judecător Georgeta Barbălată

Din acest moment avem un singur indemn: Pe ei!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU