miercuri, 4 august 2010

CAMARADE!


Am ales aceasta cale pentru a te informa de existenta si in judetul nostru a Filialei 1 Bacau a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si Retragere. Ce isi propune acest sindicat? Va prezentam in continuare cateva din scopurile acestuia , rezultate din Statutul sau:
- Realizarea unitatii si fortei de actiune a membrilor sai, pentru punerea in valoare si apararea drepturilor , libertatilor, intereselor legale si legitime ale tuturor categoriilor de militari, din intreg Sistemul National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala.
- Asigurarea respectarii drepturilor fundamentale ale cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si retragere, urmasii acestora, care sunt membrii ai sindicatului.
-Dreptul la pensie militara de stat, respectiv dreptul la pensie militara ocupationala decenta, in raport cu munca depusa, greutatile, privatiunile, riscurile, sacrificiile personale si familiale suportate in cariera militara.
         Dezamagirea noastra, atat a militarilor activi, cat si a celor in rezerva si retragere, este lipsa de interes manifestata de lumea politica, in majoritatea ei fata de ARMATA, fata de acest stalp al INDEPENDENTEI si SUVERANITATII Romaniei, un adevarat simbol al natiunii!
         Cineva trebuie sa apere si interesele noastre!  Iata de ce ne-am asociat in acest sindicat. Cu adevarat NUMAI IMPREUNA VOM REUSI!
         Folosim aceasta cale sa te chemam si pe tine! Nu fi indifferent! Nu astepta sa-ti apere drepturile fortele divine! Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista! Vino impreuna cu noi nu alaturea de noi!
         Inscrierea este simpla: iti trebuie o copie Xerox dupa prima fila din Livretul militar sau dupa un cupon de pensie; 2 fotografii tip bulletin, sa completezi o cerere si sa achiti o suma anuala de 120( una suta doua zeci) lei.
Cotizatia poate sa fie platita si pe 6 luni, respectiv 60 lei. Pentru inscriere va puteti prezenta la Cercul Militar Bacau str. Oituz nr. 16 in fiecare zi de vineri intre orele 10.00-12.00.
         Nu ne intereseaza din ce partid, organizatie, asociatie faci parte. Noi aparam drepturile tuturor membrilor nostril!  


Biroul Operativ al Filialei 1 Bacau al Sindicatului Cadrelor       Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere