duminică, 14 februarie 2016

Joi, 18 FEBRUARIE 2016 ora 16:00, convocam sedinta Biroului Operativ al Filialei SCMD

Ordinea de zi cuprinde:
  • Concluziile in urma adunarilor tardive ale comisiilor din M.Ap.N., conduse de S.M.G.
  • Masuri pentru participarea la Demonstratia din 6 Martie 2016 la BUCURESTI.
Anuntati pe toti cei ce doresc sa participe  la demonstratie  sa se prezinte  pentru precizari. Va rog anuntati camarazii pentru a  prezenta  la sedinta si chitantele de achitare a cotizatiei pe anul 2016.
 Va rog confirmati primirea mesajului. 
 Cu respect,
Col. (r.) Pavel Monoranu
DRAGI MEMBRI AI S.C.M.D. COTIZANTI,
 Ma vad nevoit sa ma adresez tuturor in acest mod intrucat in momentul cand ,,ajunge cutitul la os”, toti pensionarii militari care nici nu concep sa aiba statutul de rezervist (unii isi spun in retragere, ca vezi doamne au iesit din varsta), cum aud de o intrunire legata de cuantumul pensiei, ,,hai la lupta”!... Lasa la o parte  orice preocupare sterila de zi cu zi, vin la intrunire, se posteaza in primul rand si balbaie ceva pe intelesul lor, probabil referindu-se la: care va fi pensia, de ce au pensia mai mica decat colonelul X, unii avand grade si vechime mai mici, etc., etc.

Exemplul cel mai concludent este de la ultima intrunire de la Cercul Militar din Bacau, probabil ca nu este unic, cand niste ,,neica nimeni" au monopolizat discutiile cu probleme (punctuale) personale cu privire la cuantumul diferitelor pensii.

Diversiunea unor ONG-uri din sistem cu lideri bine platiti de cei interesati, continua.

Lupta abia acum incepe, caci periplul prin tara a unor generali si colonei nu a facut altceva decat sa dezbine categoriile de militari asa cum a facut-o Boc+Basescu in 2009, prin umilirea tuturor militarilor rezervisti.

          Nu vreau sa ma refer la faptul ca generalii sefi ai acestor comisii nu erau ancorati in realitate, domniile lor spunand ca au condus comisia, ca a fost un ordin ,,ca in armata”.

In cuvantul meu, printre problemele expuse am adresat si o intrebare, zic eu de bun simt: de ce nu au fost invitati si cadrele active, macar sa ia parte la discutii, ca de vorbit oricum nu puteau vorbi. Nu am primit nici un raspuns.

A fost inca o dovada ca se doreste disolutia. DIVIDE ET IMPERA! lui Basescu se mentine, pentru ca in sistem sunt inca multi basisti.

ASADAR FRATILOR LUPTA TREBUIE SA CONTINUIE.

Faceti-va datoria fata de structura care va reprezinta si hai sa  dovedim ca juramantul militar a fost rostit din dragoste fata de TARA!

 Presedintele Filialei 1 BACAU

Col.(r.),

             Monoranu Pavel