marți, 29 noiembrie 2016

Vineri 25 noiembrie 2016 a avut loc bilantul activitatii desfasurate de Filiala 1 Bacau a S.C.M.D

Vineri 25 noiembrie 2016 a avut loc bilantul activitatii desfasurate de Filiala 1 Bacau a S.C.M.D., in prezenta presedintelui S.C.M.D. Col.(r.) Mircea Dogaru, vicepresedintilor Gl.fl.aer. Iosif Balan si Col.(r.) Monica Caloianu, sefa departamentului juridic.
Discutiile ce au urmat dupa prezentarea  bilantului au fost marcate de inaltul profesionalism al invitatilor, stapanind pana la cel mai mic detaliu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la pensiile militare.
Dupa o scurta prezentare a demersurilor intreprinse de conducerea S.C.M.D. cu sprijinul filialelor, membri si nemembri de sindicat prezenti, au pus intrebari pentru a fi clarificate situatiile puse in discutie. Nu voi prezenta detalii cu privire la continutul acestora, insa exista urmatoarea certitudine, ca la finalul sedintei o parte din fostii membri care se retrasesera din sindicat s-au reanscris. Totodata s-au inscris noi membri achitand cotizatia pe anul 2017.
Este necesar ca aceasta structura sindicala sa continuie demersurile in domeniul pensiilor militare, ca numai uniti ne vom putea mentine statutul de pensionar militar, atat de contestat de alte categorii socioprofesionale si nu numai, chiar si de catre unii dintre cei mai inalti demnitari.
In numele filalei adresez multumiri invitatilor din conducerea S.C.M.D. si tuturor participantilor. 
Col. (r) Pavel Monoranu